DESINFECTIE VAN HOTELS EN SERVICERUIMTES

DESINFECTIE VAN
HOTELS EN SERVICERUIMTES

Ozonisatie is een snelle en effectieve desinfectiemethode  die steriliteit op het hoogste niveau garandeert. Het verwijdert 100% van de schadelijke ziekteverwekkers, wat vooral belangrijk is in industrieën die diensten verlenen aan mensen, zoals hotels, restaurants en schoonheidssalons.

Dankzij zijn eigenschappen jaagt ozon ook kleine knaagdieren weg (zoals muizen), en het regelmatige gebruik ervan weerhoudt hen ervan zich in de buurt van het object te nestelen.

ruimte vrij van ziekteverwekkers en knaagdieren

Ozon voor HORECA

Bacteriën, virussen en schimmels zijn slechts enkele van de ziekteverwekkers die in de horeca en catering tot vervelende gevolgen kunnen leiden –waaronder de grootste– en tot sluiting van het pand. Bent u de eigenaar van een winkel, bar, restaurant of café dan is ozonisatie voor u de perfecte oplossing om dit te voorkomen. Onze specialisten helpen u bij het verwijderen van gevaarlijke bacteriën, virussen en schimmels.

Ozonbehandeling biedt klanten van hotels, pensions en vakantiehuizen veilige verblijfsomstandigheden. Bovendien kunt u onaangename geuren van zweet, een muffe geur, tabaksrook en allergenen, waaronder mijten verwijderen.

ruimte vrij van ziekteverwekkers en geuren

Ozon voor dienstverleners

Cosmetische en verzorgende behandelingen vereisen op een bepaalde manier de hoogste hygiënische normen. Kleine huidlaesies kunnen een bron van ernstige problemen worden als de behandelomgeving niet pathogeenvrij is.

Ozonbehandeling laat de eigenaren van SPA, Wellness, schoonheidssalons, kappers enz. toe om goed te slapen. Het verwijdert onaangename geuren, schimmels en bacteriën van plaatsen zoals sauna’s, baden, behandelkamers, massageruimtes en meer. Met o-zone.nl desinfecteert u uw schoonheidssalon en garandeert u uw klanten de hoogste servicestandaard.

Steriliteit

De aan ozonisatie behandelde ruimtes voldoen aan de hoogste steriliteit normen

Technologie

De apparaten waarmee we werken worden ook gebruikt door militaire laboratoria

Snelheid

Sterilisatie van een ruimte van 50m2 duurt slechts 2 uur!

Milieu

Ozonisatie is een natuurlijke methode met vrijwel geen impact op het milieu

ozonisatie

Wat is ozon?

Wat is ozon?

DE NAAM OZON KOMT VAN HET GRIEKSE WOORD “OZEIN”, WAT “GEUR” BETEKENT. HET IS TRIATOMISCH ZUURSTOF MOLECUUL. Terwijl een gewoon zuurstofmolecuul uit twee atomen bestaat (vandaar de aanduiding O2), combineert één ozonmolecuul drie atomen van dit element (daarom heeft het

Read More »

Wat is het potentieel van ozon?

Ozon heeft een sterk en snel effect op pathogene bacteriën zoals: Salmonella, E. Coli, Clostridium, Cryptosporidium en heeft ook een hoog vermogen om sporen, cysten en vele andere micro-organismen te neutraliseren. Bacteriële, schimmel en virus dodende activiteit wordt gebruikt onder

Read More »
ozonation

HEEFT U EEN VRAAG?

Voor meer informatie kunt u ons bellen +31612345735, een e-mail sturen naar info@o-zone.nl of onderstaand contactformulier gebruiken.