DESINFECTIE VAN HUIZEN EN APPARTEMENTEN

DESINFECTIE VAN
HUIZEN EN APPARTEMENTEN

Wij bieden een natuurlijke en veilige desinfectiemethode, waardoor u alle ziekteverwekkers verwijdert die de gezondheid van u en uw dierbaren bedreigen.

Dankzij zijn unieke eigenschappen verwijdert ozon ook onaangename geuren, waardoor hygiënische en frisse kamers achterblijven.

desinfectie van een huis of appartement

Ozon voor de gezondheid

Ozon is geweldig voor het verwijderen van mijten en andere allergenen uit uw huis voor het geval iemand in uw huishouden daarvoor allergisch is. Hiermee kunt u het huis gemakkelijk aanpassen aan de komst van een baby, terminaal ziek persoon, mensen met allergieën of andere ziekten die een schone ruimte nodig hebben.

Ozonisatie verwijdert overtollige bacteriën, virussen, schimmels en hun sporen, mijten en alle andere micro-organismen uit uw omgeving.

het verwijderen van onaangename geurtjes in huis

Ozon voor comfort

Heeft u een huis gekocht en ergert u zich aan de geur van tabaksrook of de muffe geur in de lucht? Of misschien verkoopt u juist u en wilt u een koper kennis laten maken met een schoon en fris interieur?

Ozon is de oplossing voor jou! Het verwijdert onaangename luchtjes als gevolg van vochtigheid van de kamers en hun gebruik ( bv. roken ) evenals de geur van verf, lak, oplosmiddelen enz. die achterblijven na de renovatie.

Steriliteit

De aan ozonisatie behandelde ruimtes voldoen aan de hoogste steriliteit normen

Technologie

De apparaten waarmee we werken worden ook gebruikt door militaire laboratoria

Snelheid

Sterilisatie van een ruimte van 50m2 duurt slechts 2 uur!

Milieu

Ozonisatie is een natuurlijke methode met vrijwel geen impact op het milieu

ozonisatie

Wat is ozon?

Wat is ozon?

DE NAAM OZON KOMT VAN HET GRIEKSE WOORD “OZEIN”, WAT “GEUR” BETEKENT. HET IS TRIATOMISCH ZUURSTOF MOLECUUL. Terwijl een gewoon zuurstofmolecuul uit twee atomen bestaat (vandaar de aanduiding O2), combineert één ozonmolecuul drie atomen van dit element (daarom heeft het

Read More »
ozonation

HEEFT U EEN VRAAG?

Voor meer informatie kunt u ons bellen +31612345735, een e-mail sturen naar info@o-zone.nl of onderstaand contactformulier gebruiken.