DESINFECTIE VAN KANTOREN

DESINFECTIE VAN KANTOREN

In het geval van kantoren is de luchtkwaliteit een van de belangrijkste factoren die de werk efficiëntie beïnvloeden. Ziekteverwekkers die het bevat, kunnen zelfs bij mensen zónder allergie ademhalingsproblemen veroorzaken. Dit leidt op zijn beurt tot een afname van de efficiëntie en zelfs tot ziekte.

Zorg voor de hoogste luchtkwaliteit op de werkvloer voor uzelf en uw medewerkers. Dankzij ozon desinfecteert u kantoren en ademt u volledig lucht die vrij is van schimmels en schimmels en hun sporen.

hygiëne en comfort op de werkvloer

Ozon voor op kantoor

Zorg voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers door alle bacteriën, virussen, schimmels en nare geurtjes op de werkvloer te verwijderen.

Beheer je een kantoorpand of ander gebouw? Ozon zal u helpen de geur van rook in de zogenaamde rookruimtes en rookzones te elimineren.

Steriliteit

De aan ozonisatie behandelde ruimtes voldoen aan de hoogste steriliteit normen

Technologie

De apparaten waarmee we werken worden ook gebruikt door militaire laboratoria

Snelheid

Sterilisatie van een ruimte van 50m2 duurt slechts 2 uur!

Milieu

Ozonisatie is een natuurlijke methode met vrijwel geen impact op het milieu

ozonisatie

Wat is ozon?

Wat is ozon?

DE NAAM OZON KOMT VAN HET GRIEKSE WOORD “OZEIN”, WAT “GEUR” BETEKENT. HET IS TRIATOMISCH ZUURSTOF MOLECUUL. Terwijl een gewoon zuurstofmolecuul uit twee atomen bestaat (vandaar de aanduiding O2), combineert één ozonmolecuul drie atomen van dit element (daarom heeft het

Read More »

Wat is het potentieel van ozon?

Ozon heeft een sterk en snel effect op pathogene bacteriën zoals: Salmonella, E. Coli, Clostridium, Cryptosporidium en heeft ook een hoog vermogen om sporen, cysten en vele andere micro-organismen te neutraliseren. Bacteriële, schimmel en virus dodende activiteit wordt gebruikt onder

Read More »
ozonation

HEEFT U EEN VRAAG?

Voor meer informatie kunt u ons bellen +31612345735, een e-mail sturen naar info@o-zone.nl of onderstaand contactformulier gebruiken.