DESINFECTIE VAN MEDISCHE FACILITEITEN

DESINFECTIE VAN
MEDISCHE FACILITEITEN

Medische voorzieningen zijn plaatsen met een natuurlijk verhoogd risico op infecties vooral viraal en bacterieel. De oorzaken zijn meestal: verminderde immuniteit, huidbeschadiging en open wonden. Door een verzwakt organisme aan te vallen, vertragen pathogenen de regeneratie en genezing van wonden en in meer ernstige gevallen kunnen ze leiden tot ziekte of zelfs de dood.

Daarom wordt in medische instellingen zo veel speciale aandacht besteed aan geschikte desinfectiemiddelen. Om veiligheidsredenen moeten zowel gereedschappen , het apparatuur als de ruimtes waarin de medische procedure worden uitgevoerd, worden gesteriliseerd.

desinfectie op het hoogste niveau

Ozon voor medicijnen

Waar het ook nodig is om de hoogste hygiëne standaarden te handhaven, ozon is ongeëvenaard – door de atomaire structuur bereikt ze alle ziekteverwekkers die het onderweg tegenkomt en neutraliseert.

Dus als u een eigen medische-, tandheelkundige of dierenartspraktijk heeft, is ozonisatie de oplossing voor u. Het is een behandeling die de veiligheid en gemoedsrust van uw klanten garandeert, waardoor het risico op infecties aanzienlijk wordt verminderd.

Ozonisatie verwijdert overtollige bacteriën, virussen, schimmels en hun sporen, mijten en alle andere micro-organismen uit uw omgeving.

Steriliteit

De aan ozonisatie behandelde ruimtes voldoen aan de hoogste steriliteit normen

Technologie

De apparaten waarmee we werken worden ook gebruikt door militaire laboratoria

Snelheid

Sterilisatie van een ruimte van 50m2 duurt slechts 2 uur!

Milieu

Ozonisatie is een natuurlijke methode met vrijwel geen impact op het milieu

ozonisatie

Wat is ozon?

Wat is ozon?

DE NAAM OZON KOMT VAN HET GRIEKSE WOORD “OZEIN”, WAT “GEUR” BETEKENT. HET IS TRIATOMISCH ZUURSTOF MOLECUUL. Terwijl een gewoon zuurstofmolecuul uit twee atomen bestaat (vandaar de aanduiding O2), combineert één ozonmolecuul drie atomen van dit element (daarom heeft het

Read More »

Wat is het potentieel van ozon?

Ozon heeft een sterk en snel effect op pathogene bacteriën zoals: Salmonella, E. Coli, Clostridium, Cryptosporidium en heeft ook een hoog vermogen om sporen, cysten en vele andere micro-organismen te neutraliseren. Bacteriële, schimmel en virus dodende activiteit wordt gebruikt onder

Read More »
ozonation

HEEFT U EEN VRAAG?

Voor meer informatie kunt u ons bellen +31612345735, een e-mail sturen naar info@o-zone.nl of onderstaand contactformulier gebruiken.