DESINFECTIE VAN ONDERWIJSVOORZIENINGEN

DESINFECTIE VAN
ONDERWIJS-VOORZIENINGEN

Onderwijsinstellingen zijn bijzonder blootgesteld aan de snelle verspreiding van allerlei virussen en bacteriën. Het grote aantal mensen in een besloten ruimte creëert een ideale omgeving voor de incubatie van ziekteverwekkers en de ontwikkeling van epidemieën.

Natuurlijk lijkt een verhoogde immuniteit geen zin te hebben als het contact met de dreiging continu is –elke week wordt er iemand ziek waardoor de concentratie van virussen en bacteriën op het besmettelijke niveau blijft.

desinfectie van school- en kleuterklassen

Ozon voor de gezondheid

Als u een onderwijsinstelling leidt, bijvoorbeeld een crèche, kinderopvang of basisschool en u wilt epidemieën bij kinderen voorkomen tijdens periodes van verhoogde morbiditeit, neem dan contact met ons op.

Dankzij ozonisatie zorgt u ervoor dat uw leerlingen blijven en leren in een schone en gezonde omgeving. De behandeling is 100% veilig en ecologisch.

Steriliteit

De aan ozonisatie behandelde ruimtes voldoen aan de hoogste steriliteit normen

Technologie

De apparaten waarmee we werken worden ook gebruikt door militaire laboratoria

Snelheid

Sterilisatie van een ruimte van 50m2 duurt slechts 2 uur!

Milieu

Ozonisatie is een natuurlijke methode met vrijwel geen impact op het milieu

ozonisatie

Wat is ozon?

Wat is ozon?

DE NAAM OZON KOMT VAN HET GRIEKSE WOORD “OZEIN”, WAT “GEUR” BETEKENT. HET IS TRIATOMISCH ZUURSTOF MOLECUUL. Terwijl een gewoon zuurstofmolecuul uit twee atomen bestaat (vandaar de aanduiding O2), combineert één ozonmolecuul drie atomen van dit element (daarom heeft het

Read More »

Wat is het potentieel van ozon?

Ozon heeft een sterk en snel effect op pathogene bacteriën zoals: Salmonella, E. Coli, Clostridium, Cryptosporidium en heeft ook een hoog vermogen om sporen, cysten en vele andere micro-organismen te neutraliseren. Bacteriële, schimmel en virus dodende activiteit wordt gebruikt onder

Read More »
ozonation

HEEFT U EEN VRAAG?

Voor meer informatie kunt u ons bellen +31612345735, een e-mail sturen naar info@o-zone.nl of onderstaand contactformulier gebruiken.