DESINFECTIE VAN VOERTUIGEN

DESINFECTIE VAN VOERTUIGEN

Onvoldoende onderhouden ruimten in motorvoertuigen leidt in de loop van de tijd tot de vorming van clusters van bacteriën en schimmels die met het blote oog onzichtbaar zijn. Vanwege hun microscopisch kleine karakter zijn ze vaak verborgen in hoeken en gaten of gewoon onder de bekleding – plaatsen waar ze moeilijk te bereiken zijn met conventionele desinfectiemethoden.

Dankzij de atomaire structuur en gasvorm is ozon de eenvoudigste en meest effectieve methode om deze ziekteverwekkers te bestrijden door ze onder andere te verwijderen van bacteriën, virussen, schimmels en hun sporen en allergenen .

rijveiligheid niet alleen dankzij gordels

Ozon voor transport

Ozonbehandeling is perfect voor bedrijven uit de openbaarvervoersector die de transportruimte van hun wagenpark periodiek moeten ontsmetten.

Het wordt gewaardeerd door transport- en opslagbedrijven die bederfelijke goederen of fruit vervoeren en opslaan. Door regelmatig de laadruimte van transportvliegtuigen, koelhuizen of magazijnen te desinfecteren, kunt u de kwaliteit van de producten op het juiste niveau houden en het risico van bederf elimineren.

Ozon wordt ook veel gebruikt door autoverhuurbedrijven – het stelt u in staat om onaangename geuren te elimineren die ontstaan tijdens het gebruik van het voertuig (bv. de geur van zweet). Om dezelfde reden wordt ozonisatie ook gebruikt om bedrijfswagens te desinfecteren.

Steriliteit

De aan ozonisatie behandelde ruimtes voldoen aan de hoogste steriliteit normen

Technologie

De apparaten waarmee we werken worden ook gebruikt door militaire laboratoria

Snelheid

Sterilisatie van een ruimte van 50m2 duurt slechts 2 uur!

Milieu

Ozonisatie is een natuurlijke methode met vrijwel geen impact op het milieu

ozonisatie

Wat is ozon?

Wat is ozon?

DE NAAM OZON KOMT VAN HET GRIEKSE WOORD “OZEIN”, WAT “GEUR” BETEKENT. HET IS TRIATOMISCH ZUURSTOF MOLECUUL. Terwijl een gewoon zuurstofmolecuul uit twee atomen bestaat (vandaar de aanduiding O2), combineert één ozonmolecuul drie atomen van dit element (daarom heeft het

Read More »

Wat is het potentieel van ozon?

Ozon heeft een sterk en snel effect op pathogene bacteriën zoals: Salmonella, E. Coli, Clostridium, Cryptosporidium en heeft ook een hoog vermogen om sporen, cysten en vele andere micro-organismen te neutraliseren. Bacteriële, schimmel en virus dodende activiteit wordt gebruikt onder

Read More »
ozonation

HEEFT U EEN VRAAG?

Voor meer informatie kunt u ons bellen +31612345735, een e-mail sturen naar info@o-zone.nl of onderstaand contactformulier gebruiken.